Prisoversigt

Gennemgang af eksisterende ansættelseskontrakt eller politik, pr. stk.

1.500 kr. ekskl. moms

Gennemgang af behov og udarbejdelse af ansættelseskontrakt eller politik, pr. stk.

2.200 kr. ekskl. moms

Udarbejdelse af opsigelse, pr. stk.

2.500 kr. ekskl. moms

Udarbejdelse af fratrædelsesaftale, pr. stk.

2.500 kr. ekskl. moms

Udarbejdelse af andre relevante dokumenter, herunder skriftlig advarsel, bortvisning, suspension mv., pr. stk.

1.500 kr. ekskl. moms

Ansættelsesretlig rådgivning er professionel vejledning og assistance, der omhandler alle aspekter af ansættelsesforhold i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Individuel ansættelsesretlig rådgivning, pr. time.

1.500 kr. ekskl. moms

Prisen inkluderer juridisk gennemgang af tvisten, forberedelse af forhandlingen inkl. juridisk rådgivning samt en opfølgende samtale.

5.800 kr. ekskl. moms

Prisen er individuel, fordi den afhænger af virksomhedens specifikke behov, budget og den nødvendige tidsramme for rådgivningen. Det sikrer en skræddersyet løsning, der passer præcist til din situation.

Kontakt mig for mere information.

Styrk din virksomhed med viden om de nyeste lovgivninger og bedste praksis. Få hands-on træning, der hjælper dig med at håndtere ansættelsesretlige udfordringer effektivt og sikkert. Emnet tilpasses din virksomhed.

Fra 4.500 ekskl. moms

Skabt til nyopstartede virksomheder eller virksomheder med få medarbejdere. Den omfatter skabeloner til ansættelseskontrakter, standardopsigelser, en politik for at sikre overholdelse af love, samt 1 times juridisk rådgivning.

3.500 kr. ekskl. moms

Målrettet etablerede virksomheder med mellem 11-25 medarbejdere. Indeholder en omfattende løsning, der dækker alt fra ansættelseskontrakter til politikker og juridisk rådgivning, med fokus på effektivitet, professionalisme og vækst.

7.500 kr. ekskl. moms

Skabt til virksomheder med 26-50 medarbejdere, og indeholder skræddersyede løsninger, herunder ansættelseskontrakt skabeloner, opsigelser, politikker og 6 timers juridisk rådgivning, med fokus på juridisk overholdelse og optimering af ansættelsesprocesserne.

12.500 kr. ekskl. moms

Få adgang til juridisk rådgivning med et 5 timers klippekort. Perfekt til mindre spørgsmål eller hurtige konsultationer, der kræver professionel rådgivning og assistance.

7.500 kr. ekskl. moms

Med et 10 timers klippekort får du fleksibilitet og mulighed for mere dybdegående rådgivning og support. Ideel til virksomheder med lejlighedsvise eller moderate juridiske behov.

13.500 kr. ekskl. moms

For virksomheder med større og mere komplekse juridiske udfordringer tilbyder et 20 timers klippekort omfattende adgang til juridisk rådgivning. Perfekt til løbende rådgivning og løsning af komplekse juridiske spørgsmål.

22.500 kr. ekskl. moms

Derfor skal du vælge Jurakompagniet

Jeg mener, at ansættelsesretlig rådgivning ikke kun skal være tilgængelig for store virksomheder som enten er medlem af en brancheforening eller som har råd til advokater fra store advokatfirmaer. Små og mellemstore virksomheder står også overfor ansættelsesretlige udfordringer og problemstillinger. Forskellen er bare, at små og mellemstore virksomheder typisk ikke er “store” nok til at prioritere et medlemskab hos en brancheforening, og sjældent har økonomi til, at søge rådgivning hos et advokatfirma. Her vil Jurakompagniet gøre en forskel for erhvervsdrivende ved, at tilbyde effektiv og jordnær ansættelsesretlig rådgivning, som er tilgængeligt udover det sædvanlige. Jeg har ingen opstartsgebyrer eller bindinger i langvarige aftaler. Jeg kan yde rådgivning som er 100% tilpasset små og mellemstore virksomheder. Til en pris der er væsentligt lavere end hos et advokatfirma. Når man vælger at få juridisk rådgivning hos mig, garanterer jeg personligt engagement og effektivitet, så I altid kan nyde godt af at have en tilgængelig rådgiver til en overkommelig pris.

Jeg tilbyder et gratis og uforpligtende møde, hvor vi sammen vurdere dine behov for ansættelsesretlig rådgivning.

Kontakt mig når det passer dig.

Tilgængelig når behovet opstår

Jurakompagniet prioriterer tilgængelighed i ansættelsesretlig rådgivning, så virksomheder hurtigt kan få nødvendig juridisk støtte. Vi er tilgængelige udover det sædvanlig, så hjælpen altid kun er et opkald væk. Vi sikrer hurtig respons og fleksible kommunikationskanaler som telefon, e-mail og personlige møder.

Fordelene ved, at Jurakompagniet er tilgængelige, når behovet opstår og i akutte situationer, inkluderer hurtig og effektiv juridisk støtte, der sikrer, at virksomheder kan handle hurtigt og korrekt i kritiske øjeblikke. Denne tilgængelighed hjælper med at minimere risici, undgå potentielle retssager og sikre en smidig løsning på juridiske udfordringer, hvilket giver virksomhederne ro i sindet og stabilitet i deres medarbejderrelationer.

© Copyright - Jurakompagniet 2024 | CVR: 42098353